Cautare

53947 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (6.22 secunde)
Rezultatele au aparut insa pe fondul mai multor incidente.
Problema cu o prognoza despre cum va afecta referendumul jucatori politici si para-politici este ca nu am mai avut un asemenea proces pana acum. ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui.
Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu. Mai mult, moderatorii ofereau argumente suplimentare pentru promulgarea Legii pensiilor.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
• Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. ... Sever Voinescu s-a mai facut inca o data de ras, iar o televiziune a uitat de mortii si sinistratii acestei ierni.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. Explicatia Fiscului este aceea ca firmele au afaceri mai mici decat anul trecut.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. Explicatia Fiscului este aceea ca firmele au afaceri mai mici decat anul trecut.
Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad.
Pe de alta parte vor trebui sa umple golul lasat de "fratele" mai mare din PD, care nu da semne ca ar avea chef sa se "murdareasca" pe fata in disputele electorale locale. Timp de 18 zile "pro-baseii" vor spune Nu tu, nevasta, NU tu Basescu.
Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: ... "Am plans cele mai frumoase lacrimi din viata mea!
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. ... Nu mai au loc pe aceasta scena impopotonata cu balonase si fetele de la A.S.I.A.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Daca reintoarcerea lui Marian Munteanu in agora romaneasca, prin lansarea Platformei Civice Nationale Alianta Noastra, a fost privita ca fiind un demers interesant, inedit, ba chiar oarecum exotic, subita lui implicare in viata politica, prin surprinzatoarea asumare a unei importante candidaturi politice, cu nu mai putin surprinzatoare sustinere a PNL, ridica numeroase si foarte mari semne de intrebare.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
"poporul" (176.851 au votat NU) , "adversarii" (49.012 au votat DA) si restul care "nu mai conteaza" (279.225 n-au votat).
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
Aceasta criza intervine intr-un moment oricum delicat pentru partidele aflate la guvernare, respectiv primul tur al alegerilor locale, cu rezultate importante obtinute de partidele politice pro-moscovite si marcate de castigarea municipiului Balti de unul dintre pionii activi ai Federatiei Ruse in Republica Moldova, castigarea municipiului Orhei de un milionar dubios, acuzat de devalizarea sistemului bancar de peste Prut si, in sfarsit, cu un anuntat tur II pe muchie de cutit privind capitala Chisinau, cu sanse pentru candidatul socialistilor moldoveni, afiliati Moscovei.
Problema e ca, in acest moment, Romania mai are un instrument similar: ... Comisia nu a mai fost infiintata si nimeni nu a mai scos un cuvant despre bani. ... * "Ei sunt in contabilitate, dar nu mai existau ca si sold nefolosit in cont.
google-analytics.com